Chivorchian: Până luni, jucătorii vor fi recompensaţi pentru prima parte a campionatului

Preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, la festivitatea în care au fost premiaţi juniorii clubului, că până la începutul săptămânii viitoare jucătorii primei echipe îşi vor primi recompensele pentru prestaţiile din turul Ligii I.

30 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Până luni, jucătorii vor fi recompensaţi pentru prima parte a campionatului

Chivorchian: Până luni, jucătorii vor fi recompensaţi pentru prima parte a campionatului (Imagine: Mediafax Foto)

"Până cel târziu luni vor primi şi cei mari cadourile şi atenţiile pentru ce au prestat în prima parte a campionatului, pentru că este meritul muncii lor şi în acelaşi timp este şi o recompensă pentru ceea ce au făcut. Într-un interval de timp nu prea îndepărtat o să dăm şi răspunsul cu antrenorul", a spus Gheorghe Chivorchian.

Chivorchian crede că mulţi dintre juniorii clubului vor face parte din prima echipă într-un viitor apropiat. "Am fost la o seară minunată cu aceşti copii ai clubului. Am vrut să le facem această bucurie pentru că merită acest lucru copiii, antrenorii, părinţii. Printre ei se găsesc viitorii performeri ai clubului. Deja în 2009 cred că unii dintre ei vor face pasul spre fotbalul de performanţă", a mai spus Chivorchian.

Oficialul FC Timişoara îşi doreşte ca Moş Crăciun să aducă înapoi cele şase puncte primite penalizare de gruparea bănăţeană. "Sper ca Moş Crăciun să ne aducă sub brad punctele, să ne aducă un antrenor şi din aceşti copii mulţi să facă pasul spre marea performanţă. Îmi doresc ca prima echipă să aducă în premieră titlul la Timişoara, deşi nu este uşor", a afirmat Chivorchian.

Clubul FC Timişoara a organizat, joi seară, o festivitate prin care a premiat juniorii şi antrenorii clubului cu cele mai bune performanţe în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici