Chivorchian: Petarda care a explodat lângă Bonfim a venit din spatele meu

Preşedintele executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, declarat, duminică, la finalul partidei cu CFR Cluj, încheiată la egalitate, scor 0-0, că petarda care a explodat lângă fotbalistul Eder Bonfim a venit din spatele său.

17 afișări
Imaginea articolului Chivorchian:  Petarda care a explodat lângă Bonfim a venit din spatele meu

Chivorchian: Petarda care a explodat lângă Bonfim a venit din spatele meu (Imagine: Mediafax Foto)

"Am luat un punct, deşi ni le doream pe toate trei, pentru că ne-am fi distanţat la trei puncte de CFR însă, chiar şi aşa, acest rezultat este important pentru economia campionatului. În momentul în care am avut om în plus, cred că am jucat fără prea mult tupeu. Dacă îndrăzneam mai mult, cred că ne-ar fi fost mai uşor să obţinem mai mult din această partidă. Pânã la urmă, a fost un derbi interesant şi bine tacticizat de cei doi antrenori. Este frumoasă o dispută între galerii însă cred că aceasta ar trebui să fie una civilizată şi să aducă mai mulţi copii şi mai multe femei în tribune. Petarda cre a explodat lângă Bonfim a venit din spatele meu. Nu ştiu dacă ar fi fost posibil să vină din galeria noastră, cel puţin asta e părerea mea", a spus Chivorchian.

Gheorghe Chivorchian a precizat că prestaţia arbitrului Marius Avram a fost bună spre foarte bună. "Arbitrajul a fost bun, chiar foarte bun. Este clar că derbiurile s-au mutat în provincie, între echipe recum Timişoara, Urziceni şi CFR, formaţii care au demonstrat locul pe care îl ocupă în clasament", a explicat oficialul grupării timişorene.

Fotbalistul Eder Bonfim a explicat faza din minutul doi al partidei: "M-am speriat foarte tare şi, pe moment, am avut probleme cu auzul. E bine totuşi că mi-am revenit repede şi am reuşit să terminăm acest meci. Am obţinut un rezultat bun şi, probabil, puteam obţine mai mult, pentru că am avut şi noi destule ocazii. E bine că am rămas pe primul loc şi continuăm să ne menţinem acolo sus", a spus Bonfim.

Meciul dintre echipele CFR Cluj şi FC Timişoara a fost întrerupt două minute, după ce o petardă aruncată de la tribuna întâi a căzut lângă fundaşul Eder Bonfim, jucătorul bănăţenilor rămânând întins la pământ. Bonfim a primit îngrjiri medicale şi a putut să reintre în joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici