Chivorchian: Tratăm toate meciurile la fel, indiferent de numele adversarului

Preşedintele Comitetului Director al clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că echipa antrenată de Duşan Uhrin tratează meciul cu Pandurii la fel de serios ca şi cum echipa ar juca împotriva lui Dinamo, Steaua sau Rapid.

3 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Tratăm toate meciurile la fel, indiferent de numele adversarului

Chivorchian: Tratăm toate meciurile la fel, indiferent de numele adversarului

"Partida cu Pandurii Târgu Jiu este la fel de importantă ca şi celelalte. Nu contează că jucăm cu Dinamo, Steaua, Rapid sau Târgu Jiu. Important pentru noi este să tratăm acest meci la fel de serios. Şi, pe lângă o evoluţie bună, ne-ar bucura dacă am avea şi un rezultat pozitiv. Nu avem niciun jucător accidentat. Singurul care nu va evolua este McKain, suspendat în urma cartonaşului roşu din meciul cu CFR Cluj, din etapa trecută", a spus Chivorchian.

Antrenorul Eugen Neagoe susţine că după primele două etape, când Pandurii a demonstrat că alcătuieşte un grup puternic, echipele din Liga I încep să se teamă de formaţia sa. "Moralul este bun acum la echipă după două etape fără înfrângere şi am plecat la Timişoara încrezători în forţele noastre, chiar dacă adversarul este unul puternic. Noi am demonstrat că formăm un grup puternic, un grup unit şi cred că acum deja toate echipele încep să se teamă şi de Pandurii Târgu Jiu. Atuul Pandurilor în confruntarea cu Poli Timişoara este jocul bun al echipei arătat în aceste prime două etape", a spus Neagoe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici