Chivu a absentat de la antrenamentul naţionalei României

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a absentat, marţi după-amiază, de la antrenamentul efectuat de "tricolori" la baza Pro Rapid, înaintea meciului cu selecţionata Austriei, fundaşul fiind răcit.

15 afișări
Imaginea articolului Chivu a absentat de la antrenamentul naţionalei României

Chivu a absentat de la antrenamentul naţionalei României (Imagine: Andrei Pungovschi/MediafaxFoto)

Chivu are febră şi a rămas în cantonamentul de la Mogoşoaia, dar doctorul naţionalei, Pompiliu Popescu, a dat asigurări că jucătorul va fi apt pentru partida cu Austria.

Antrenamentul de marţi după-amiază a avut loc la baza ProRapid şi a durat 75 de minute.

Selecţionerul Răzvan Lucescu l-a folosit pe Dorin Goian în locul lui Chivu.

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Austria este următoarea: Coman - Săpunaru, Rădoi, Chivu, Raţ - Roman, Ghionea, Codrea, Ad. Cristea - Bucur, Marica.

Meciul România - Austria, din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 20.45, pe Stadionul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici