Chivu a fost suspendat o etapă în Serie A

Jucătorii Adrian Mutu (Fiorentina) şi Cristian Chivu (Internazionale Milano) nu vor evolua în partidele pe care echipele lor le vor disputa, la sfârşitul acestei săptămâni, în etapa a XXXII-a din Serie A, după au fost suspendaţi câte o partidă în campionat.

14 afișări
Imaginea articolului Chivu a fost suspendat o etapă în Serie A

Chivu a fost suspendat o etapă în Serie A (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mutu a primit, duminică, în meciul cu Cesena (scor 2-2), al patrulea cartonaş galben din acest sezon şi a fost suspendat pentru partida cu AC Milan, programată, duminica viitoare, de la ora 21.45.

Chivu a fost eliminat în minutul 54 al partidei pierdute sâmbătă, scor 0-3, de Inter în faţa rivalei AC Milan după un fault din postura de ultim apărător şi a primit şi el un meci de supendare. Astfel, fundaşul român nu va fi pe teren la meciul cu pe care formaţia sa îl va juca, sâmbătă, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu Chievo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici