Chivu ar putea evolua în partida Udinese-Inter

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a revenit, luni, la antrenamentele formaţiei Internazionale Milano şi ar putea fi apt pentru partida din deplasare cu Udinese, programată la sfârşitul săptămânii, informează Gazzeta Dello Sport.

16 afișări
Imaginea articolului Chivu ar putea evolua în partida Udinese-Inter

Chivu ar putea evolua în partida Udinese-Inter

"Veştile bune pentru Mourinho, de la şedinţa de pregătire a echipei din această dimineaţă (n.r. - luni dimineaţă) de la Appiano Gentile, vin de la Cristian Chivu. Jucătorul român este mult mai bine şi duminică, în meciul împotriva echipei Udinese, ar trebui să fie pe gazon", precizează cotidianul italian.

Chivu, alături de Ivan Cordoba, Luis Figo şi Marco Materazzi, au fost cei patru jucători ai echipei milaneze care au revenit luni la antrenamentele normale alături de lotul pregătit de Jose Mourinho, după anumite probleme medicale.

Cristian Chivu a ratat convocarea la echipa naţională a României pentru meciurile cu Serbia şi Austria din preliminariile CM-2010, din cauza unor probleme musculare. Fundaşul român nu a mai evoluat de la finele lunii februarie din cauza acestei leziuni.

Partida dintre Udinese şi Inter, contând pentru runda a XXX-a din Serie A, se va disputa, duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici