Chivu: Rezultatele din amicale contează prea puţin, important e să ne pregătim bine

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, luni seară, la postul de radio american WYSL, că înfrângerile din meciurile amicale nu contează foarte mult, precizând că important este ca jucătorii să se pregătească bine, informează goal.com.

112 afișări
Imaginea articolului Chivu: Rezultatele din amicale contează prea puţin, important e să ne pregătim bine

Cristi Chivu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"În acest moment tot ce contează este să ne pregătim bine şi să creştem din punct de vedere fizic. Va trebui să ne îmbunătăţim jocul şi să luptăm pentru o poziţie bună în campionat. Rezultatele din meciurile amicale contează prea puţin şi să nu uităm că am întâlnit adversari puternici care sunt înaintea noastră cu pregătirea. Sunt sigur că atunci când va începe campionatul vom fi bine pregătiţi. Inter se va lupta din nou pentru poziţiile fruntaşe", a spus Chivu, citat de goal.com.

Internazionale Milano a fost învinsă de Chelsea Londra (scor 0-2) şi FC Valencia (scor 0-4) în turneul amical International Champions Cup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici