Chivu se antrenează cu lotul Interului

Internaţionalul român, Cristian Chivu, a început să se pregătească de joi împreună cu lotul echipei Internazionale Milano, dar mai mult ca sigur va absenta de la partida pe care campioana Italiei o va disputa, sâmbătă, împotriva formaţiei Lazio Roma.

11 afișări
Imaginea articolului Chivu se antrenează cu lotul Interului

Chivu se antrenează cu lotul Interului

Potrivit romagnaoggi.it, Chivu s-a pregătit alături de coechipeiri săi şi a participat chiar şi la obişnuitul joc şcoală din timpul şedinţei de pregătire de joi, dar progamul său de recuperare nu este încă completat şi este incert pentru meciul de sâmbătă din Serie A.

Fundaşul român a continuat, joi seara, recuperarea, efectuând o serie de sesiuni individuale de terapie, fizioterapie şi pentru întărirea masei musculară.

Citeşte şi:

Cristian Chivu a suferit o leziune la genunchiul stâng

Chivu va fi indisponibil aproximativ două luni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici