Chivu: Sunt încă în perioada de acomodare la Inter Milano

Căpitanul reprezentativei României, Cristian Chivu, a declarat, luni, că în prezent traversează o perioadă de acomodare la noua sa formaţie, Internazionale Milano, însă a apreciat că lucrurile merg "mai mult decât bine, pentru început".

1 afișare
Imaginea articolului Chivu: Sunt încă în perioada de acomodare la Inter Milano

Chivu: Sunt încă în perioada de acomodare la Inter Milano

"Sunt încă în perioada de acomodare, dar joc fotbal de ani de zile şi nu-mi va fi greu. E normal, totuşi, să fie o perioadă pentru că am schimbat oraşul, colegii precum şi obiectivele. Va trebui să-mi găsesc şi eu casă, pentru că sunt încă la hotel, dar e mai mult decât bine, pentru început", a spus Chivu.

Internaţionalul român a subliniat că pentru el AS Roma este un capitol încheiat şi că faptul că despărţirea de suporterii romani s-a produs în condiţii nu tocmai amiabile îi arată că a fost un jucător iubit la formaţia din capitala Italiei. "Pentru mine Roma e un capitol încheiat, mă interesează ce fac suporterii actualei mele echipe Am petrecut patru ani la Roma, nu o să-i uit niciodată, dar asta este viaţa. Indiferenţa doare mai mult decât ura, aşa că înseamnă că am fost iubit la Roma", a punctat Chivu, la finalul primului antrenament efectuat cu reprezentativa României, la Mogoşoaia, înaintea amicalului cu Turcia, de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici