Chris Evert a făcut un anunţ şocant: „Am cancer ovarian. Fac chimioterapie”

Fosta mare jucătoare americană a a dat vestea pe Twitter: „Sunt încrezătoare că tratamentele vor merge bine, mă veţi vedea uneori la televizor comentând la Australian Open”.

1678 afișări
Imaginea articolului Chris Evert a făcut un anunţ şocant: „Am cancer ovarian. Fac chimioterapie”

Chris Evert a făcut un anunţ şocant: „Am cancer ovarian. Fac chimioterapie”

Chris Evert este bolnavă. De 18 ori campioană Grand Slam a anunţat teribila veste pe Twitter: „Aş vrea să vă spun că am fost diagnosticată cu cancer ovarian în prima etapă. Sunt foarte încrezătoare că o pot depăşi şi sunt sigură că chimioterapia va da rezultate bune. Din fericire, am aflat la timp”.

Campioana SUA, în vârstă de 67 de ani, a cerut să i se respecte confidenţialitatea: „Sper că înţelegeţi nevoia mea de a mă concentra pe sănătate şi îngrijire. Cu toate acestea, mă veţi vedea când mă conectez la ESPN pentru comentariu despre Australian Open”. La ESPN, Evert este colegă cu australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

Chrissie şi-a început tratamentele săptămâna aceasta. sora ei Jeanne, de asemenea, fostă jucătoare, a murit în februarie, în urmă cu doi ani, de aceeaşi boală

„Când fac chimio, mă gândesc la ea şi simt că mă va ajuta să trec peste acest test dificil. Doctorii m-au liniştit. Există 90 la sută şanse ca chimioterapie să funcţioneze”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici