Christoph Daum: Becali ar trebui să spună că nu transferă niciun jucător la Real Madrid, la străini

Christoph Daum, noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, a comentat, joi, declaraţia finanţatorului Stelei, George Becali, potrivit căreia unii jucători nu vor să lucreze cu un tehnician străin. Daum a precizat că va accepta şi respecta orice decizie a fotbaliştilor de la Steaua.

3109 afișări
Imaginea articolului Christoph Daum: Becali ar trebui să spună că nu transferă niciun jucător la Real Madrid, la străini

Christoph Daum: Becali ar trebui să spună că nu transferă niciun jucător la Real Madrid, la străini

"Jucătorii aceştia ar trebui să nu plece niciodată din România, fiindcă dacă merg în străinătate, vor da de străini. Dacă le e frică, să rămână aici, să nu plece, dacă vor avea ofertă de la Real Madrid, s-o refuze, pentru că ar avea antrenor străin. Becali ar trebui să spună că nu transferă niciun jucător la Real Madrid pentru că antrenorul de acolo, Zinedine Zidane, nu vorbeşte, din păcate, româna. Trebuie să acceptăm asta. Pentru mine, cea mai mare onoare e să joci pentru ţara ta, dacă aş fi jucător, aş da totul pentru ţară, ca să aibă o imagine bună, să aibă succes.

Ce e garantată în viaţă e schimbarea, schimbarea e garantată şi nu mi-e frică. Uneori, pierzi jucători din cauza accidentărilor. Ok, îi poţi pierde şi din cauza problemelor psihologice, nu ştiu. Şi tot trebuie să jucăm şi să câştigăm. Pentru mine, dacă pot avea cei mai buni jucători, şi să se şi identifice cu echipa naţională, dar, pe de altă parte, accept orice decizie a lui Gigi Becali sau a jucătorilor, trebuie s-o respectăm", a spus Daum, pentru Digi Sport.

George Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a declarat recent că doi dintre jucătorii Stelei vor să se retragă de la echipa naţională, după aducerea unui selecţioner străin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici