Christophe Riblon a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei

Rutierul Christophe Riblon (AG2R) a câştigat, joi, etapa a XVIII-a a Turului Franţei, între Gap şi Alpe-d'Huez, pe o distanţă de 168 de kilometri, aceasta fiind prima victorie a unui ciclist francez în această ediţie a Marii Bucle.

93 afișări
Imaginea articolului Christophe Riblon a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei

Christophe Riblon a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Riblon a câştigat din evadare, fiind urmat de americanul Tejay van Garderen (BMC) la 59 de secunde şi de italianul Moreno Moser (Cannondale) la un minut şi 27 de secunde.

Britanicul Chris Froome (Sky), care a avut probleme pe ultima căţărare, şi-a păstrat tricoul galben de lider în clasamentul general, el având acum un avans de cinci minute şi 11 secunde faţă de spaniolul Alberto Contador (Saxo), cinci minute şi 32 de secunde faţă de columbianul Nairo Quintana (Movistar), cinci minute şi 44 de secunde faţă de cehul Roman Kreuziger (Saxo) şi cinci minute şi 58 de secunde faţă de spaniolul Joaquin Rodriguez (Katusha).

Etapa a XIX-a se va disputa vineri între Bourg-d'Oisans şi Le Grand-Bornand, pe o distanţă de 204,5 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici