Ciclistul Alessandro Petacchi se retrage din activitate la 39 de ani

Rutierul italian Alessandro Petacchi, câştigător a 48 de etape în marile tururi, a anunţat, marţi, că a decis să se retragă din activitate la 39 de ani.

80 afișări
Imaginea articolului Ciclistul Alessandro Petacchi se retrage din activitate la 39 de ani

Alessandro Petacchi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Petacchi, care evolua din 2010 pentru echipa Lampre, a mai câştigat curse clasice precum Milan-Sanremo (2005) şi Paris-Tours (2007), dar şi şase etape din Turul Franţei.

"Ajuns la pragul de 200 de victorii, simt că am nevoie să fac o schimbare în viaţa mea pentru a găsi o nouă dimensiune şi pentru a avea mai mult timp pentru familie. Cred că a venit momentul să am mai mult timp pentru mine şi să găsesc noi motivaţii", a declarat sportivul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici