Ciclistul italian Davide Appollonio a fost depistat pozitiv cu EPO

Ciclistul italian Davide Appollonio a fost depistat pozitiv cu eritropoietină (EPO) la 14 iunie, la două săptămâni după încheierea Turului Italiei, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al echipei Androni-Sidermec.

95 afișări
Imaginea articolului Ciclistul italian Davide Appollonio a fost depistat pozitiv cu EPO

Davide Appollonio (Imagine: Captura Video)

Appollonio, în vârstă de 26 de ani, a fost suspendat de Uniunea Ciclistă Internaţională până la efectuarea probei B.

Rutierul italian, care a fost depistat pozitiv la un control în afara competiţiilor, ar fi trebuit să participe la Turul Sibiului, competiţie ce se desfăşoară în perioada 1-5 iulie.

Davide Appollonio a făcut parte din echipele Cervelo (2010), Sky (2011, 2012), Ag2r (2013, 2014), iar din acest an concurează pentru Androni-Sidermec, unde este legitimat şi românul Serghei Ţvetcov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici