Cinci echipe de juniori şi 70 de şcoli vor participa la cea de-a şasea etapă a Cupei Hagi - Danone

Cinci echipe de juniori, CS Petrolul 95 Ploieşti, CS Atletic Călăraşi, Astra Giurgiu, CSS Slobozia şi Dinamo, alături de 70 de şcoli din Bucureşti vor participa în perioada 13-15 mai, la cea de-a şasea etapă a Cupei Hagi - Danone, informează un comunicat al organizatorilor.

168 afișări
Imaginea articolului Cinci echipe de juniori şi 70 de şcoli vor participa la cea de-a şasea etapă a Cupei Hagi - Danone

Cinci echipe de juniori şi 70 de şcoli vor participa la cea de-a şasea etapă a Cupei Hagi - Danone (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Meciurile se vor disputa pe stadionul echipei Juventus Colentina, din şoseaua Fundeni.

Ambasadorul competiţiei, Gheorghe Hagi, va fi prezent duminică, pentru a-i premia pe câştigători şi pentru o sesiune de autografe.

Meciurile fazei zonale Bucureşti vor avea loc după următorul program:

Vineri - Meciuri eliminatorii în competiţia şcolilor (ora 09.00; ora 11.00; ora 13.00)

Sâmbătă - Meciuri eliminatorii în competiţia şcolilor (ora 09.00; ora 11.00; ora 13.00)

Sâmbătă - Faza grupelor în turneul cluburilor: ora 09.00; ora 12.00; ora 17.00

Duminică - Meciuri din "optimi", "sferturi" şi semifinale în competiţia şcolilor (08.30 - 11.30)

Duminică - Semifinalele în turneul cluburilor: ora 10.00

Duminică - Finala şcolilor: ora 12.30

Duminică - Finala cluburilor: ora 13.00

Duminică - Ceremonia de premiere: ora 14.00

Echipele câştigătoare se vor califica la turneul final de la Timişoara, ce va avea loc în perioada 29 mai - 1 iunie. Învingătoarea turneului de la Timişoara va participa la Danone Nations Cup, ce va avea loc la Madrid pe stadionul Santiago Bernabeu.

Până in prezent, la turneul final de la Timişoara s-au calificat Universitatea Cluj, Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" Constanţa, Academia de Fotbal "Gică Popescu" Craiova, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Interstar Sibiu (în competiţia cluburilor), Şcoala Generală "Ion Agârbiceanu" Cluj-Napoca, Şcoala nr. 29 "Mihai Viteazu" Constanţa şi Şcoala nr. 7 "Grigore Ghica Voievod" Suceava (în întrecerea unităţilor de învăţământ).

Danone Nations Cup este o competiţie rezervată copiilor sub 12 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici