Cinci indisponibili la Poli Iaşi pentru partida cu FC Vaslui

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că pentru partida de joi, de pe teren propriu, cu FC Vaslui, nu va putea conta pe cinci jucători, Cristi Munteanu, Ciprian Milea, Cristi Constantin, Bogdan Străuţ şi Miloş Mihajlov.

15 afișări
Imaginea articolului Cinci indisponibili la Poli Iaşi pentru partida cu FC Vaslui

Cinci indisponibili la Poli Iaşi pentru partida cu FC Vaslui (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Pentru partida cu FC Vaslui sunt indisponibili Cristi Munteanu, Ciprian Milea şi Cristi Constantin, care sunt accidentaţi, iar Bogdan Străuţ şi Miloş Mihajlov, care sunt suspendanţi. Cristi Munteanu este recuperat din punct de vedere medical după intervenţia artroscopică suferită la genunchi, însă mai are nevoie de cel puţin două săptămâni de antrenamente pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. În ceea ce-l priveşte pe Milea, recuperarea sa după operaţia dificilă de la genunchi decurge bine, însă ar fi riscant să intre într-un joc oficial până în luna mai. Lui Cristi Constantin, care are o leziune musculară, medicul echipei i-a recomandat să nu forţeze în această săptămână", a spus Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că nu ştie încă dacă va putea conta pe atacantul Valentin Badea şi nici la ce soluţie va apela în banda dreaptă a apărării.

"Vali Badea, care s-a accidentat în partida cu Unirea Alba Iulia, acuză încă dureri la genunchi, însă lovitura primită în acel joc nu necesită vreun tratament. Sper ca până la ora meciului cu FC Vaslui, jucătorul să fie apt. Probleme sunt şi în banda dreaptă, acolo unde nici Străuţ şi nici Mihajlov nu pot juca fiind suspendaţi şi de aceea sunt nevoit să improvizez".

Partida Poli Iaşi - FC Vaslui, din etapa a XXII-a a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 16.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici