Cinci jucători ai U. Craiova, selecţionaţi pentru jocul cu Andorra

Selecţionerul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, a inclus cinci jucători de la Universitatea Craiova în lotul pe care va conta la partida de săptămâna viitoare, din deplasare, cu Andorra, din preliminariile Campionatului European Under 21.

14 afișări
Imaginea articolului Cinci jucători ai U. Craiova, selecţionaţi pentru jocul cu Andorra

Cinci jucători ai U. Craiova, selecţionaţi pentru jocul cu Andorra (Imagine: Mediafax Foto)

Portarul Silviu Lung junior şi jucătorii de câmp Ştefan Bărboianu, Valerică Găman, Radu Barbu şi Mihai Costea fac parte din lotul pe care Săndoi îl va deplasa în Andorra.

Reunirea "tricolorilor mici" pentru acest joc este programată, sâmbătă, de la ora 17.00, la Mogoşoia.

Partida Andorra- România, din grupa I preliminară a Campionatului European de tineret, va avea loc pe data de 12 august, de la ora 18.30, pe arena Estadi Comunal din Andorra La Vella.

Jocul va fi condus de o brigadă din Muntenegru formată din Pavle Radovanovici (central), Milos Radulovici, Srdjan Koraci (asistenţi) şi Mileta Scepanovici (rezervă). Observatori la acest joc au fost delegaţi turcul Yusuf Namoglu şi slovacul Ladislav Gadosi.

Naţionala de tineret a României se află pe primul loc al grupei I din preliminariile Campionatul European de tineret, cu şase puncte acumulate după două partide.

În clasamentul grupei, România este urmată de:

Letonia (3 puncte, o partidă),

Rusia (3 puncte, 2 partide),

Insulele Feroe ( 3 puncte, 2 meciuri),

Andorra (0 puncte, 3 meciuri),

Moldova (0 puncte, 0 partide).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici