Cinci jucători din echipa Franţei îmbolnăviţi înainte de finala Cupei Mondiale

Raphael Varane şi Ibrahima Konate sunt ultimii jucători care s-au îmbolnăvit în lotul Franţei înaintea finalei Cupei Mondiale de duminică împotriva Argentinei, numărul acestora ajungând la cinci.

2267 afișări
Imaginea articolului Cinci jucători din echipa Franţei îmbolnăviţi înainte de finala Cupei Mondiale

Cinci jucători din echipa Franţei îmbolnăviţi înainte de finala Cupei Mondiale

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, confirmase deja că aripa Kingsley Coman este al treilea jucător, în timp ce atât Adrien Rabiot, cât şi Dayot Upamecano au fost indisponibili pentru victoria din semifinala cu Croaţia, după ce au contractat un virus pe care câţiva jucători l-au atribuit sistemelor de aer condiţionat prezente pe stadioanele din Qatar.

Coman s-a plâns de simptome asemănătoare gripei, iar Deschamps a recunoscut vineri dimineaţă că stafful medical al naţionalei Franţa se luptă pentru a evita o epidemie în cantonament înaintea finalei cu Argentina de peste două zile.

"Coman a avut febră în această dimineaţă", a declarat Deschamps. "Am avut câteva cazuri de simptome asemănătoare gripei. Încercăm să fim atenţi pentru a nu se răspândi. Jucătorii au depus un efort mare pe teren şi, evident, sistemul lor imunitar a avut de suferit.

"Dayot Upamecano s-a simţit rău imediat după meciul cu Anglia. Se întâmplă atunci când faci un efort atât de mare, eşti mai predispus să iei aceste virusuri. Ne luăm toate măsurile de precauţie necesare", a mai spus Deschamps, citat de 90min.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici