Cinci sportive din România debutează în calificări la Wimbledon. Două dintre ele se vor duela pentru un loc în turul doi

Calificările de la Wimbledon debutează astăzi.România are 5 reprezentate care îşi vor începe aventura spre tabloul principal al competiţiei.

316 afișări
Imaginea articolului Cinci sportive din România debutează în calificări la Wimbledon. Două dintre ele se vor duela pentru un loc în turul doi

Cinci sportive din România debutează în calificări la Wimbledon

Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadanţu, Gabiela Ruse, Jaqueline Cristian şi Irina Bara vor juca azi pe terenurile de la Wimbledon. Cea mai experimentată sportivă este Alexandra Dulgheru (locul 126 WTA) şi are de trecut un prim tur facil, teoretic. Ea va evolua împotriva unei sportive din Marea Britanie, Holly Fischer, fără loc în clasamentul fetelor.

Al doilea duel este unul românesc. Alexandra Cadanţu (253 WTA) şi Gabriela Ruse (197 WTA) se vor înfrunta pentru accederea în turul 2 al calificărilor. În această partidă, Cadanţu este sportiva mai experimentată, dar Gabriela Ruse este reprezentanta noului val al tenisului românesc. Până acum, cele două au jucat o partidă, la turneul de la Bucureşti, în 2015, când Ruse se impunea cu un dublu 6-4.

Jaqueline Cristian (205 WTA) va avea o partidă foarte dificilă. Sportiva noastră va juca împotriva Arinei Rodionova (Autralia, locul 122 WTA).

Irina Bara (155 WTA) a avut noroc la tragerea la sorţi şi are de înfruntat o sportivă aflată pe locul 394, pe britanica Tara Moore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici