Cinci suporteri români răniţi la Roma înainte de meciul Lazio - Dinamo

Cinci suporteri români au fost răniţi, marţi seară, la Roma, în timpul ciocnirilor cu fani italieni, înainte de meciul dintre Lazio şi Dinamo, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, a anunţat agenţia Ansa, citată de AFP, într-un nou bilanţ.

2 afișări
Imaginea articolului Cinci suporteri români răniţi la Roma înainte de meciul Lazio - Dinamo

Cinci suporteri români răniţi la Roma înainte de meciul Lazio - Dinamo

În precedentul bilanţ se anunţase rănirea a trei persoane.

Ciocnirile au avut loc în afara stadionului, susţine agenţia italiană.

Cea mai gravă rănire vizează un bărbat în vârstă de 33 de ani, lovit la o coastă, care a fost spitalizat la un spital roman, Santo Spirito. Un al doilea suporter a primit îngrijiri tot la acest spital pentru o lovitură de cuţit la un picior.

Ceilalţi trei suporteri, cu vârste cuprinse între 16 şi 37 de ani, au primit îngrijiri la clinica Gemelli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici