Cincinnati | Simona Halep s-a calificat în semifinale, după două victorii obţinute la distanţă de doar câteva ore/ Cu cine va juca în penultimul act | FOTO

Simona Halep s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Cincinnati, după ce s-a impus în faţa australiencei Ashleigh Barty, în optimi cu 7-5, 6-4, şi a ucrainencei Lesia Ţurenko cu 6-4, 6-1. În penultimul act o va întâlni pe învingătoarea dintre Madison Keys şi Arina Sabalenka.

4868 afișări
Imaginea articolului Cincinnati | Simona Halep s-a calificat în semifinale, după două victorii obţinute la distanţă de doar câteva ore/ Cu cine va juca în penultimul act | FOTO

Cincinnati. Simona Halep s-a calificat în semifinale, după două victorii opţinute la distanţî de câteva ore

Simona a trecut cu bine peste o zi destul de dificilă, cu două partide, ambele fiind câştigate în minimum de seturi. După 2-0 cu Barty la orele prânzului în Statele Unite, Halep a surclasat-o câteva ore mai târziu pe Tsurenko.

Românca a trecut printr-un moment dificil în primul set, când a fost condusă cu 4-1, dar a reuşit apoi o serie de 10 game-uri la rând.

Simona a ajuns, aşadar, din nou în semifinale şi este la doi paşi de o dublă istorică, Montreal - Cincinnati. Deocamdată ea a adunat opt victorii la rând în numai 9 zile, fiind o adevărată maratonistă.

Simona Halep a mai fost semifinalistă la Cincinnati în 2016 şi finalistă în 2015 şi în 2017.

Simona Halep va juca împotriva Arynei Sabalenka în semifinalele de la Cincinnati

Simona va juca în semifinalele de la Cincinnati cu Aryna Sabalenka. Cele două s-au mai duelat o singură dată în carieră, Halep a triumfat, iar acum rivala din Belarus a prefaţat lupta pentru un loc în finala turneului.

"Va fi un meci dificil. Halep este o jucătoare mare, o luptătoare bună. Va fi foarte greu pentru mine, dar voi face tot ce pot. Nu contează cu cine joci. Înţeleg asta acum. Trebuie să vii pe teren şi să joci şi să nu te gândeşti la locul din clasament. Vino şi arată-le oamenilor tot ce poţi. Este suficient", a spus Sabalenka, conform wtatennis.com.

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oară în semifinalele turneului. Ea a învins-o acum pe Lesia Tsurenko, numărul 44 mondial, scor 6-4, 6-1, în timp ce Sabalenka a ajuns în penultimul act al competiţiei după ce a depăşit-o pe Madison Keys, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep şi Aryna Sabalenka au mai fost adversare în trecut. Anul acesta s-au înfruntat la Shenzhen şi constănţeanca a câştigat cu 6-2, 6-2.

 

 

 

 

 

FILMUL MECIULUI AICI 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici