Cine este Kinsey Wolanski, tânăra care a intrat pe gazon, în costum de baie, în timpul finalei Ligii Campionilor | VIDEO

Meciul Tottenham-Liverpool din finala Ligii Campionilor a adus un moment care a făcut deliciul fanilor de pe stadionul Wanda Metropolitano. Pe gazon a intrat o fană îmbrăcată sumar, doar în costum de baie, iar arbitrul Damir Skomina a fost obligat să întrerupă meciul, scrie Prosport.

20444 afișări
Imaginea articolului Cine este Kinsey Wolanski, tânăra care a intrat pe gazon, în costum de baie, în timpul finalei Ligii Campionilor | VIDEO

Kinsey Wolanski, tânăra care a intrat pe gazon, în costum de baie, în timpul finalei Ligii Campionilor

Femeia blondă şi-a expus formele în faţa zecilor de mii de oameni aflaţi pe stadion. Agenţii de pază, luaţi prin surprindere, au intervenit repede şi au evacuat-o pe femeie de pe gazon. Tribunele pline cu fani au fost în delir, aplaudând şi strigând către tănara blondă care le-a încântat privirile.

Imaginile au făcut rapid înconjurul internetului.

Focoasa blondă este Kinsey Wolanski, iar aceasta este un model din Rusia. De asemenea, Wolansky este iubita lui Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul canalului de Youtube numit Vitaly Uncensored. Canalul este renumit pentru farse de natură sexuală.

În plus, lui Zdorovetskiy i s-a interzis accesul pe stadioanele din Europa, în urma unui incident petrecut la finala Campionatului Mondial din 2014. Acesta ar fi pătruns pe gazon în timpul meciului. 

Gestul curajos al lui Wolansky nu a trecut neobservat, tănăra primind peste 100.000 de urmăritori noi pe reţeua socială Instragam, în doar câteva zeci de minute. 

Totodată, Kinsey Wolansky a pozat pentru reviste faimoase precum Sports Illustrated, FHM şi Maxim, scrie The Sun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici