Kinsey Wolanski, fotomodelul care a intrat pe teren în costum de baie în finala Ligii Campionilor, a dezvăluit motivul din spatele apariţiei

Finala Ligii Campionilor, Tottenham - Liverpool, din Madrid a avut parte şi de momente mai puţin aşteptate. În minutul 20 al partidei câştigate de echipa pregătită de Jurgen Klopp cu scorul de 2-0, pe teren a pătruns fomodelul Kinsey Wolanski, îmbrăcată sumar, într-un costum de baie.

5964 afișări
Imaginea articolului Kinsey Wolanski, fotomodelul care a intrat pe teren în costum de baie în finala Ligii Campionilor, a dezvăluit motivul din spatele apariţiei

Fotomodelul care a intrat pe teren în costum de baie în finala Ligii Campionilor a explicat motivul

Fără emoţii şi cu zâmbetul pe buze frumoasa blondă a dus la bun sfârşit planul pus la cale alături de iubitul ei, Vitaly Zdorovetskiy. Acesta deţine un canal cu filme pentru adulţi pe youtube, Vitaly Uncensored , care are peste 10 milioane de urmăritori. Scopul apariţiei lui Kinsey Wolanski pe Wanda Metropolitano a fost pentru a face şi mai multă publicitate afacerii pe care o deţine partenerul ei.

Cu toate acestea, nu doar canalul de youtube al iubitului a explodat, ci şi contul ei de Instagram, care a sărit de la 230 de mii de următoritori la 1,6 milioane într-o singură noapte.

Mândră de ceea ce a realizat, tânăra în vârstă de 22 de ani a postat pe contul ei de socializare momentul intrării pe teren şi cum a fost escortată de stewarzi. Explicaţia fotomodelului a fost:

"Viaţa este pentru a fi trăită, să faci lucruri nebuneşti, pe care ţi le vei aminti mereu".

În plus, Kinsey Wolanski a postat şi o poză în care este ea priviă de jucătorul lui Tottenham, mijlocaşul Harry Winks: "Oare i-am distrat atenţia numărului #8 prea mult?".

Vitaly Zdorovetskiy, personal cunoscut în fotbalul internaţional

Iubitul lui Kinsey Wolanski şi-a trecut şi el în CV o "apariţie" în fotbalul internaţional. Vitaly Zdorovetskiy a pătruns pe teren în finala Cupei Mondiale din 2014, dintre Germania şi Argentina. Acţiunea lui Vitaly a fost premeditată, acesta îşi anunţase fanii de pe Twitter cu o zi înainte de marea finală: "Ne vedem mâine la TV. Germania vs Argentina"

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici