Cine îi va lua locul lui Fenerbahce în grupele Ligii Campionilor

UEFA a anunţat, miercuri, înlocuirea formaţiei Fenerbahce, campioana Turciei dar exclusă din Liga Campionilor de către Federaţia Turcă de Fotbal (TFF), cu un alt club turc, Trabzonspor.

331 afișări
Imaginea articolului Cine îi va lua locul lui Fenerbahce în grupele Ligii Campionilor

Cine îi va lua locul lui Fenerbahce în grupele Ligii Campionilor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată de o comisie de urgenţă a UEFA formată din preşedintele Michel Platini şi patru membri ai Comitetului Executiv.

În urma admiterii echipei Trabzonspor în Liga Campionilor, formaţia Athletic Bilbao, adversara turcilor din play-off-ul Ligii Europa, accede direct în grupele competiţiei.

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a decis, miercuri, să-i interzică echipei Fenerbahce participarea în Liga Campionilor, ca urmare a unei cereri venite din partea UEFA, ţinând cont de suspiciunile ce planează asupra campioanei în ancheta meciurilor trucate, informează site-ul oficial al forului turc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici