Cine îl va înlocui pe Jose Mourinho pe banca lui Tottenham? Previziunile caselor de pariuri

Odată cu demiterea lui Jose Mourinho de la conducerea lui Tottenham, casele de pariuri engleze au lansat primele oferte legate de succesorul acestuia. Cu cele mai mari şanse este cotat germanul Julian Nagelsmann (RB Leipzig), urma de Brendan Rogers (Leicester City).

349 afișări
Imaginea articolului Cine îl va înlocui pe Jose Mourinho pe banca lui Tottenham? Previziunile caselor de pariuri

Cine îl va înlocui pe Jose Mourinho pe banca lui Tottenham? Previziunile caselor de pariuri

După demiterea lui Jose Mourinho de la Tottenham Hotspur, antrenamente londonezilor vor fi conduse provizoriu de Ryan Mason, antrenor în cadrul academiei londonezilor.

Casele de pariuri britanice au lansat deja oferte cu succesorul portughezului. Principalii candidaţi propuşi, atât de case, cât şi de presa de specialitate din insulă, sunt germanul Julian Nagelsmann şi nord-irlandezul Brendan Rogers. Imediat după aflarea veştii, primul loc l-a ocupat Jurgen Klinsmann, însă cota acestuia a scăzut dramatic în următoarele ore.

Cel mai bine situat este antrenorul lui RB Leipzig, Julian Nagelsmann, 33 de ani, care este cotat cu 25% şanse să devină noul antrenor (cotă 3/1). Următorul pe listă este Brendan Rogers, 48 de ani, care are 17% şanse de a deveni urmaşul lui Mourinho (cotă 5/1).

Alţi candidaţi aflaţi în vederile caselor de pariuri sunt în ordinea şanselor Eddie Howe (Bornemouth), Nuno Santo (Wolverhampton), Scott Parker (Fulham) şi Rafael Benitez (Dalian Yifang).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici