Ciobotariu: Am câştigat un punct mare, dar e nevoie de mai multe pentru a ne salva

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, duminică, la finalul partidei cu Dinamo, încheiată la egalitate, scor 0-0, că CS Otopeni a câştigat un punct mare, dar echipa sa are nevoie de mult mai multe puncte pentru a se salva de la retrogradare.

26 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Am câştigat un punct mare, dar e nevoie de mai multe pentru a ne salva

Ciobotariu: Am câştigat un punct mare, dar avem nevoie de mai multe pentru a ne salva (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că am scos un rezultat bun la Dinamo şi că am reuşit să închidem jocul, ştiind că Dinamo e una dintre cele mai bune echipe, cu cel mai bun joc din ţară. Nu le-am dat prea multe şanse să vină peste noi, am stat foarte bine pe teren şi în cele câteva contraatacuri tăioase cred că puteam să şi marcăm. Sunt bucuros pentru acest rezultat şi vreau să-i felicit pe jucători. Dinamo e o echipă bună, dar noi le-am închis toate culoarele şi nu le-am lăsat spaţii libere să pătrundă în apărarea noastră. Am câştigat un punct mare astăzi, dar pentru realizarea obiectivului avem nevoie de mai multe. Suntem într-o situaţie foarte dificilă, avem doar 10 puncte, şi contează fiecare punct pentru noi şi azi am demonstrat că putem să ne salvăm", a spus Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu a precizat că nu ştie dacă Gabriel Tamaş ar fi meritat cartonaşul roşu, pentru că era departe de fază şi nu a văzut prea bine.

Tehnicianul echipei CS Otopeni a menţionat că îşi doreşte ca Dinamo să câştige titlul. "Mă bucur că suporterii dinamovişti nu m-au uitat pentru că, sincer, sunt legat în continuare de Dinamo şi îmi doresc să câştige campionatul", a susţinut Ciobotariu.

Citeşte şi:

Dinamo a remizat cu CS Otopeni, scor 0-0

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici