Ciobotariu: Am obţinut un punct important, de care aveam nevoie în clasament

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au obţinut un punct important în meciul, din deplasare, cu Internaţional Curtea de Argeş, încheiat la egalitate, scor 0-0.

26 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Am obţinut un punct important, de care aveam nevoie în clasament

Ciobotariu: Am obţinut un punct important, de care aveam nevoie în clasament (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Am obţinut un punct important pentru moralul jucătorilor, punct de care aveam nevoie şi în clasament. Am jucat mai slab în prima repriză, dar în a doua parte puteam câştiga, chiar dacă jucătorii de la Internaţional au ratat un penalti. Nu l-am introdus pe Păcurar de la început pentru că nu s-a simţit bine înaintea meciului, iar în repriza a doua, când a intrat, a adus un plus echipei. Acest punct obţinut astăzi nu are valoare dacă în etapa de miercuri, cu Ceahlăul, nu vom obţine victoria. Dacă băteau astăzi, cei de la Internaţional deveneau foarte periculoşi pentru că se apropiau la doar două puncte, aşa îi ţinem la distanţă", a spus Ciobotariu.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, în faţa formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, într-o partidă cotnând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, în care jucătorul echipei gazdă, Mihai Răduţ, a ratat un penalti, în minutul 65.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici