Ciobotariu, convins că CSMS Iaşi se va salva de la retrogradare

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa, CSMS Iaşi, se va salva de la retrogradare, precizând că sunt cel puţin patru echipe care vor termina sub gruparea moldoveană în clasament.

120 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu, convins că CSMS Iaşi se va salva de la retrogradare

Liviu Ciobotariu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Sunt patru echipe pe care le putem băga sub noi. Mă gândesc la Turnu Severin, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Dar pot apărea şi surprize. Nu cred că sunt deja salvate Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş sau Concordia Chiajna. Dar totul depinde numai de noi şi de rezultatele noastre. Le-am spus şi băieţilor că noi trebuie să trăim în prezent. Să fim 100 la sută concentraţi pentru fiecare meci în parte", a afirmat Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul îşi doreşte ca echipa sa să obţină cel puţin un punct în partida cu Oţelul Galaţi din etapa a XVIII-a.

"Ne aşteaptă un meci dificil la Galaţi. Întâlnim un adversar care, chiar dacă nu a avut o prestaţie strălucită în tur, are un lot omogen, care recent a câştigat campionatul şi Supercupa. I-am văzut pe gălăţeni şi în meciul de Cupă, cu Ceahlăul, şi cred că sunt într-o revenire de formă. Noi trebuie să trecem peste eşecul de la Vaslui şi să repetăm evoluţiile din meciurile precedente. Vreau să luăm punct sau puncte la Galaţi. Trebuie să învăţăm din greşelile făcute şi să nu le mai repetăm", a adăugat antrenorul.

Pentru partida cu Oţelul Galaţi, Liviu Ciobotariu nu va putea conta pe trei jucători, Petrovici, Keita şi Ciucur.

Echipa CSMS Iaşi întâlneşte, luni, de la ora 18.00, în deplasare, formaţia Oţelul Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici