Ciobotariu este mulţumit de remiza cu FC Argeş

Antrenorul echipei CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, a declarat, duminică, după remiza cu FC Argeş, scor 1-1, în etapa a XXIV-a a Ligii I, că este extrem de mulţumit pentru punctul obţinut.

12 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu este mulţumit de remiza cu FC Argeş

Ciobotariu este mulţumit de remiza cu FC Argeş (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un joc spectaculos, în care echipa noastră a fost bine organizată. Ştim că Argeşul este o echipă bună, dar pe final puteam să-i prindem pe contraatac, pentru că erau descoperiţi în apărare. Sunt foarte mulţumit pentru punctul obţinut şi nu am renunţat la lupta pentru evitarea retrogradării, chiar dacă avem 13 puncte şi un program greu. Consider că remiza este echitabilă", a spus Ciobotariu.

Echipa CS Otopeni a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, duminică, în deplasare, în compania formaţiei FC Argeş, în etapa a XXIV-a a ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici