Ciobotariu: Înfrângerea ne-a diminuat serios şansele de a evita retrogradarea

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că CS Otopeni şi-a diminuat serios şansele de a mai evita retrogradarea, în urma înfrângerii suferite în faţa Oţelului.

13 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Înfrângerea ne-a diminuat serios şansele de a evita retrogradarea

Ciobotariu: Înfrângerea ne-a diminuat serios şansele de a evita retrogradarea (Imagine: Mediafax Foto)

"Această înfrângere ne-a diminuat serios şansele de a evita retrogradarea. Totuşi, trebuie să credem în şansele noastre şi să luptăm până la capăt. Echipa suferă în compartimentul ofensiv. Nu reuşim să înscriem, dar ce este drept, am întâlnit şi un adversar destul de puternic, omogen în toate compartimentele", a spus Ciobotariu.

"Este foarte greu când ai doar nouă puncte la activ. De ce să nu o spunem, am avut şi un început de retur foarte greu: etapa trecută la Cluj, acum cu Oţelul, etapa viitoare cu Dinamo, fără ca asta să fie o scuză din partea noastră. Un alt impediment este şi faptul că jucăm meciurile socotite acasă tot în deplasare şi suntem lipsiţi de suportul propriilor suporteri. Trebuie să ne întoarcem la antrenament şi îmi place să cred că lupta nu este încheiată pentru noi", a mai spus Ciobotariu.

Citeşte şi:

CS Otopeni - Oţelul Galaţi, scor 0-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici