Ciobotariu: Nu ştiu dacă Vasluiul avea nevoie de acel penalti

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a declarat că nu ştie dacă FC Vaslui avea nevoie de penaltiul din minutul 5 al meciului de sâmbătă, pe care tehnicianul îl consideră acordat cu "mare lejeritate".

16 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Nu ştiu dacă Vasluiul avea nevoie de acel penalti

Ciobotariu: Nu ştiu dacă Vasluiul avea nevoie de acel penalti (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Felicit gazdele pentru victorie, una meritată. Practic, noi am început meciul de la 0-1, gazdele beneficiind de un penalti pe care nu vreau să-l comentez însă, cred, că s-a acordat cu mare lejeritate. Nu ştiu dacă Vasluiul avea nevoie de acel penalti, pentru că au dominat clar meciul", a spus Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu a precizat că penaltiul acordat vasluienilor nu este o scuză pentru înfrângerea înregistrată de Pandurii.

"Asta nu înseamnă că avem scuze pentru înfrângere şi cred că dacă reuşeam să nu primim gol în primele 15 minute altfel stăteau lucrurile. În a doua parte, au fost mai multe ocazii de ambele părţi, iar pe final, dacă eram mai atenţi, pe contraatac puteam obţine un rezultat de egalitate. Pot să spun de jucătorii mei că şi-au schimbat atitudinea faţă de meciul anterior, ceea ce este un lucru pozitiv", a spus Ciobotariu.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-2 (0-1), partida susţinută în deplasare, în faţa echipei FC Vaslui, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Gerlem '5 (penalti), Delgado '61, pentru gazde, respectiv Stromajer '67, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici