Ciprian Deac, suspendat două meciuri de Comsia de Disciplină

Atacantul formaţiei CFR Cluj Ciprian Deac, eliminat în meciul cu FC Dinamo, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, a fost suspendat două meciuri şi penalizat cu 3.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, informează site-ul oficial al LPF.

73 afișări
Imaginea articolului Ciprian Deac, suspendat două meciuri de Comsia de Disciplină

Ciprian Deac, suspendat două meciuri de Comsia de Disciplină (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină a mai suspendat doi oficiali, după incidnetele de la ASA Târgu Mureş - Pandurii Târgu Jiu, din aceeaşi etapă, pe delegatul şi pe masorul gazdelor. "În baza art. 53.1. şi 2 din RD, se suspendă domnul Iordache Adrian, masor AFC ASA 2013 Târgu Mureş, pentru o lună şi se penalizează cu 640 lei; În baza art. 52.1.b, se suspendă domnul Lăcătuşu Virgil, delegat AFC ASA 2013 Târgu Mureş, pentru două luni şi se penalizează cu 13.600 lei", a precizat sursa citată.

Cluburile FC Braşov şi Universitatea Cluj au fost penalizate cu 10.000 de lei, respectiv 11.250 de lei, pentru incidentele de la meciurile cu FC Rapid şi FC Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici