Ciprian Marica a revenit în cantonamentul naţionalei

Atacantul Ciprian Marica a revenit în cantonamentul din St. Gallen al echipei naţionale de fotbal a României la aproximativ două ore şi jumătate după ce a suferit o uşoară comoţie cerebrală în timpul unui antrenament, transmite trimisul MEDIAFAX.

15 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica a revenit în cantonamentul naţionalei

Ciprian Marica a revenit în cantonamentul naţionalei (Imagine: Mediafax Foto)

Fotbalistul român a ajuns în cantonamentul de la Santispark, din St. Gallen, însoţit de medicul echipei naţionale Pompiliu Popescu şi nu a oferit declaraţii reprezentanţilor presei.

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat că accidentarea lui Marica nu este gravă. "Ciprian este OK. A suferit doar o mică comoţie", a spus oficialul român.

Atacantul Ciprian Marica s-a lovit la cap la un duel cu Marius Niculae în timpul meciului şcoală de la sfârşitul antrenamentului efectuat doar de jucătorii care nu au fost titulari în partida cu Franţa. Marica a primit îngrijiri medicale de la doctorul echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, şi nu a mai participat la restul şedinţei de pregătire. După zece minute de îngrijiri, atacantul român, însoţit de Pompiliu Popescu, a fost dus cu ambulanţa la spitalul din St. Gallen. Ciprian Marica s-a lovit la cap când mai erau doar câteva minute din "miuţa" programată de antrenorul Victor Piţurcă, la care a participat şi selecţionerul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici