Ciprian Marica a suferit o ruptură musculară

Atacantul formaţiei VfB Stuttgart Ciprian Marica s-a accidentat la antrenamentul de duminică, iar controlul medical a relevat că jucătorul a suferit o ruptură musculară la aductorii piciorului drept, astfel că românul nu va putea evolua, miercuri, în partida cu Bayern Munchen, din Cupa Germaniei.

30 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica a suferit o ruptură musculară

Ciprian Marica a suferit o ruptură musculară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am un ghinion fantastic! Abia aşteptam să revin după suspendarea de trei etape şi aveam o ocazie excelentă să ne luăm rămas bun de la fani cu un joc bun şi un rezultat pe măsură tocmai împotriva celor de la Bayern, în Cupă. N-a vrut Dumnezeu să-mi ajut şi eu echipa! Duminică, la antrenament, am resimţit dureri, la fel şi luni şi medicii au decis să fac un control. Primul verdict: ruptură musculară. Am refăcut testele marţi dimineaţă şi rezultatul a fost acelaşi! Doctorul mi-a interzis sa mă mai antrenez timp de opt zile. Sunt extrem, extrem de supărat, aştepţi un an de zile un meci cu Bayern şi uite ce ghinion! Doar de o accidentare nu aveam eu nevoie în prag de Sărbători! Nici n-am vrut să vin acasă, ţin morţiş să merg la meci, să fiu alături de băieţi la ultima reprezentaţie pe teren propriu în 2010. De joi intru în vacanţă. Sper sa mă refac rapid şi să prind stagiul de pregătire de la început, să încărcăm bateriile, fiindcă avem o misiune extrem de grea în retur", a spus Marica, pe site-ul său.

Partida VfB Stuttgart - Bayern Munchen, din optimile de finală ale Cupei Germaniei, este programată în această seară, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici