Ciprian Marica, despre Cristian Săpunaru: Nu a fost agreat de noul val de tineri de la naţională

Fostul internaţional, Ciprian Marica, a explicat de ce Cristi Săpunaru s-a retras de la naţională. În vârstă de 35 de ani, "Săpun", acum la turcii de la Denizlispor, a jucat 36 de meciuri pentru "tricolori", de 11 ori a fost căpitan, iar prima partidă pentru România a disputat-o în 2008.

248 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica, despre Cristian Săpunaru: Nu a fost agreat de noul val de tineri de la naţională

Ciprian Marica, despre Cristian Săpunaru: Nu a fost agreat de noul val de tineri de la naţională

"Sincer, asta am auzit şi eu, că în vestiar avea tonul mai ridicat, încerca să facă legea la echipă, şi că nu a fost agreat de noul val de tineri care au venit. S-au plâns oarecum la antrenor că face puţine "valuri" şi nu îl simţeau ca al lor. Cu toţii ştim că avea un caracter mai excentric, încerca să fie lider, de multe ori chiar exagera cu nişte reacţii.

A venit o nouă generaţie care nu mai acceptă, nu mai tolerează astfel de lucruri. Aceasta tinde din ce în ce mai mult să fie băgată în seamă, şi uite că lucrul ăsta se molipseşte şi la generaţia care a trecut", a spus Ciprian Marica la Digi Sport.

Totuşi, la echipa de club, Denizlispor, fundaşul român de 35 de ani e om de bază. "Săpunaru arată că e într-o formă bună, joacă meci de meci, nouăzeci de minute, deci din punctul ăsta de vedere, nu cred că ar fi avut motive Cosmin Contra, zic eu, să nu îl cheme la echipa naţională", a mai spus Marica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici