Ciprian Marica, în atenţia clubului Juventus Torino

Atacantul echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, se află în antenţia clubului Juventus Torino şi a fost urmărit de colaboratori ai antrenorului Luigi Del Neri la partida amicală România - Italia, scor 1-1, informează Gazzetta dello Sport.

19 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica, în atenţia clubului Juventus Torino

Ciprian Marica, în atenţia clubului Juventus Torino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată notează că Juventus ar fi interesată să-l ofere la schimb pe mijlocaşul malian Mohamed Sissoko.

De asemenea, Gazzetta dello Sport mai scrie că Juventus îi mai are în vedere pe atacanţii Maxi Lopez (Catania), Edin Dzeko (VfL Wolfsburg), Neymar (FC Santos) şi Alberto Gilardino (AC Fiorentina).

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt (Austria), în compania selecţionatei similare a Italiei. Golul echipei României a fost marcat, în minutul 34, de Marica, care a deviat mingea şi în proprie poartă, în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici