Ciprian Marica: Nu pot să refuz să joc, nu joc pentru Răzvan, joc pentru România

Atacantul echipei naţionale Ciprian Marica a declarat într-o discuţie cu fanii pe chat-ul paginii sale web că nu poate renunţa să evolueze pentru echipa naţională, deoarece nu joacă pentru selecţionerul Răzvan Lucescu, ci pentru reprezentativa României.

265 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica: Nu pot să refuz să joc, nu joc pentru Răzvan, joc pentru România

Ciprian Marica: Nu pot să refuz să joc, nu joc pentru Răzvan, joc pentru România (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

"Nu pot să refuz să joc, nu joc pentru Răzvan, joc pentru România. Domnul Becali a fost invitat la o emisiune şi a comentat puţin discuţia cu mine, dar nu vorbeşte în numele meu", le-a spus jucătorul echipei VfB Stuttgart, aflat la Paris cu naţionala, suporterilor săi.

Precizările atacantului vin după ce impresarul Victor Becali a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că Marica i-a mărturisit că este afectat "de atmosfera care i se crează la naţională" şi că jucătorul ar fi spus că mai bine nu ar mai veni la prima reprezentativă decât să se confrunte cu astfel de situaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici