Ciprian Sora a pierdut din nou în faţa lui Vondracek, prin KO după 15 secunde

Sportivul Ciprian Sora a pierdut din nou în faţa luptătorului ceh Peter Vondracek, în meciul revanşă disputat, vineri seară, în cadrul Galei Local Kombat de la Iaşi, încheiat prin KO, după numai 15 secunde, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

Sora spera ca în main-eventul galei de vineri să-şi ia revanşa după înfrângerea suferită, tot înainte de limită, în faţa lui Vondracek,la ultima gală Local Kombat, desfăşurată în luna martie, la Sibiu. El a fostfăcut, însă,KOdupă15secunde, când a primitun high-kick în bărbie ce l-a trimis la podea, unde a rămas secunde bune.

"În sporturile de contact, orice greşeală se plăteşte. Eu am făcut o greşeală şi pentru asta am plătit. Asta nu înseamnă că mă voi opri aici. Orice mare campion a fost făcut KO cel puţin o dată. Pierzi, câştigi, luptător te numeşti", a declarat Sora, la finalul meciului cu Vondracek.

Într-un alt meci din cadrul galei de la Iaşi, ieşeanul Cătălin Moroşanu, supranumit "Moartea din Carpaţi", s-a impus prin KO tehnic, în repriza a doua a meciului cu bielorusul Dmitri Podgaiski.

Într-o luptăa cărei miză a fost centura intercontinentală WKN, disputată pe durata a cinci reprize de câte trei minute, ieşeanul Sebastian Ciobanu l-a învins la puncte (50-47) pe francezul Samir Dourid, campion mondial la stilul Muay Thai.

În alte două dispute, Ionuţ Atodiresei s-a impus la puncte în faţa brazilianului Remy Conceicao, iar braşoveanul Nicu Dascălu a câştigat la puncte disputa cu gălăţeanul Alexandru Nedelcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici