Circa 25 de suporteri, reţinuţi după incidentele de la Steaua - FC Timişoara

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că forţele de ordine au reţinut aproximativ 25 de suporteri ai echipei Steaua, în urma incidentelor desfăşurate în timpul, la pauza şi la finalul partidei Steaua - FC Timişoara, scor 2-2.

18 afișări
Imaginea articolului Circa 25 de suporteri, reţinuţi după incidentele de la Steaua - FC Timişoara

Circa 25 de suporteri, reţinuţi după incidentele de la Steaua - FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Am ajuns acum la secţia de poliţie unde sunt reţinuţi aproximativ 25 de suporteri ai echipei Steaua. Incidentele din timpul primei reprize au continuat şi la pauză, dar în afara stadionului, pentru că cei de la Peluza Nord au decis să părăsească arena. S-au organizat în faţa stadionului şi au aruncat cu pietre şi sticle în jandarmi, motiv pentru care a fost nevoie de o nouă intervenţie concisă a forţelor de ordine", a spus Militaru.

Marius Militaru a menţionat că numărul suporterilor reţinuţi ar putea creşte în zilele următoare. "În afara celor reţinuţi în această seară vor mai urma şi alte persoane care vor fi citate de poliţie, pe baza imaginilor video, care vor constitui şi probe judiciare. Forţele de ordine ale firmei de securitate private au dat dovadă de un înalt profesionalism, pentru că pe niciun stadion din ţară nu s-a intervenit atât de prompt ca în această seară", a adăugat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), cu FC Timişoara, sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, partidă marcată de mai multe incidente între suporterii stelişti şi forţele de ordine aflate la stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici