Claudio Ranieri a fost demis de la naţionala Greciei

Antrenorul Claudio Ranieri, aflat în funcţie din luna iulie, a fost demis de la conducerea tehnică a naţionalei Greciei, sâmbătă, după ce selecţionata elenă a fost învinsă în urmă cu o zi de Insulele Feroe, scor 1-0, în grupa F a preliminariilor Euro-2016, din care face parte şi România.

156 afișări
Imaginea articolului Claudio Ranieri a fost demis de la naţionala Greciei

Claudio Ranieri a fost demis de la naţionala Greciei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu exista altă soluţie în afara celei e a pune capăt colaborării cu Ranieri", a anunţat federaţia greacă într-un comunicat, conform AFP.

Forul a menţionat că discuţia ce a avut loc între Claudio Ranieri şi preşedintele federaţiei, Giorgios Sarris, s-a desfăşurat amiabil.

Vineri, naţionala Greciei a fost învinsă pe teren propriu de echipa Insulelor Feroe. Acesta a fost al treilea eşec pe teren propriu pentru greci în preliminarii.

Ranieri, în vârstă de 63 de ani, se afla totuşi pentru ultima dată pe banca echipei Greciei la meciul amical cu Serbia, programat marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici