Claudio Ranieri, noul antrenor al echipei Internazionale Milano

Tehnicianul Claudio Ranieri a ajuns la o înţelegere, miercuri, cu oficialii clubului Internazionale Milano, la care este legitimat fundaşul român Cristian Chivu, pentru a prelua funcţia de antrenor principal, a anunţat Corriere dello Sport.

153 afișări
Imaginea articolului Claudio Ranieri, noul antrenor al echipei Internazionale Milano

Claudio Ranieri, noul antrenor al echipei Internazionale Milano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată notează că Ranieri a semnat un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an.

Claudio Ranieri îl va înlocui pe banca tehnică a milanezilor pe Gian Piero Gasperini, care a fost demis, după trei înfrângeri şi o remiză.

Ranieri, în vârstă de 60 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile Cagliari, SSC Napoli, AC Fiorentina, FC Valencia, Atletico Madrid, Chelsea Londra, FC Parma, Juventus Torino şi AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici