Claudiu Keşeru e dorit de Colorado Rapids - presă

Claudiu Keşeru (32 de ani) e de neoprit la Ludogoreţ, motiv pentru care a reintrat în atenţia grupării Colorado Rapids, din MLS, anunţă presa din Bulgaria, citată de Ziare.com.

2 afișări

Golgheter în Bulgaria în sezonul trecut, Keşeru marchează la foc automat şi în acest sezon. După 33 de meciuri oficiale, a marcat 20 de goluri. În cele 20 de etape de campionat a marcat de 16 ore şi a pasat decisiv în trei rânduri. Conform sursei citate, negocierile au început deja, iar reprezentanţii nord-americanilor ar dori să-l transfere cât mai rapid pe Keşeru.

Colorado Rapids a avut un sezon 2018 de coşmar. Echipa a ratat prezenţa în playoff şi a terminat pe penultimul loc în Conferinţa de Vest. Atlanta United a triumfat în acest an în campionatul nord-american, reuşind să-şi treacă în palmares primul trofeu din istorie, la patru ani de la înfiinţare. Colorado Rapids a avut cel mai slab atac din Conferinţa de Vest, în 2018, cu 36 de goluri marcate. În Conferinţa de Vest mai evoluează LA Galaxy, Seattle Sounders sau Portland Timbers.

Cotat la 3.5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.de, Keşeru a ajuns în 2015 în Bulgaria Ludogoreţ Razgrad l-a transferat la momentul respectiv de la Al-Gharafa, în schimbul a 1 milion de euro. Pentru echipa naţională a României, Keşeru a marcat şase goluri în 24 de apariţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici