Claudiu Keşeru: Nu mi-am propus să marchez un anumit număr de goluri

Atacantul Claudiu Keşeru a declarat că evoluţia sa bună din acest debut de sezon coincide cu jocul bun prestat de echipa Angers şi a subliniat că nu şi-a propus să marcheze un anumit număr de goluri.

146 afișări
Imaginea articolului Claudiu Keşeru: Nu mi-am propus să marchez un anumit număr de goluri

Claudiu Keşeru: Nu mi-am propus să marchez un anumit număr de goluri (Imagine: George Filip / MediafaxFoto)

"Toată echipa noastră este în formă. Bunul meu început de sezon coincide cu cel al întregii echipe. Suntem eficienţi şi contează mai puţin cine marchează. În acest moment şansa îmi surâde. Sigur că vor veni şi zile mai puţin bune, dar atât timp cât echipa va continua să câştige mie îmi convine. Nu mi-am propus să marchez un anumit număr de goluri. Nu funcţionez aşa. Cel mai bine este să joc şi dacă şi reuşesc să marchez, atunci totul este perfect", a declarat Keşeru, informează site-ul maville.com.

Claudiu Keşeru a marcat patru goluri în ultimele patru meciuri susţinut de Angers în liga secundă franceză.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici