Claudiu Niculescu: Cel mai accesibil obiectiv a rămas Cupa României

Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu a declarat, miercuri, că obiectivul cel mai accesibil în acest sezon pentru echipa antrenată de Cornel Ţălnar este câştigarea Cupei României, pentru titlu de campioană aflându-se în competiţie mai multe echipe.

12 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu: Cel mai accesibil obiectiv a rămas Cupa României

Claudiu Niculescu: Cel mai accesibil obiectiv a rămas Cupa României (Imagine: Mediafax Foto)

"Anul trecut, a fost cel mai rău din cariera mea. E greu să uiţi ce s-a întâmplat anul trecut, eu nici acum nu pot să cred că am ratat titlul. Începem un nou an, cu speranţa că va fi mai bun decât cel ce a trecut. Cel mai realizabil obiectiv a rămas Cupa României, dar nici la campionat nu ne-am spus ultimul cuvânt. Nu cele 7 puncte sunt problema, ci faptul că avem de urmărit mai multe echipe. O să fie greu cantonamentul, nu am mai făcut unul la munte de 7 ani. Intrăm în focuri acum, urmează o perioadă mai grea pentru noi", a declarat Niculescu.

Jucătorul dinamovist nu a dorit să cometeze informaţiile conform cărora Ioan Andone ar urma să preia conducerea tehnică a echipei de la începutul acestui retur: "Din ce ştiu eu, Cornel Ţălnar e antrenorul nostru, cu el vom începe pregătirile. De Ioan Andone se vorbeşte de astă vară".

Atacantul Marius Niculae speră ca Dinamo să ocupe la finalul sezonului unul dintre primele două locuri ale clasamentului Ligii I, pentru a putea evolua în Liga Campionilor: "Anul ăsta trebuie să o luăm de la capat, avem de recuperat foarte multe puncte. Avem de luat o revanşă. Ne gândim la Liga Campionilor, atât timp cât mai sunt şanse. Trebuie să strângem rândurile, să lăsam nasul jos, să nu mai stăm cu nasul pe sus pentru că nu am câştigat nimic. Nu ştiu câţi jucători ai noştri au câştigat ceva, măcar un titlu, n-au simţit gustul victoriei. Toţi trebuie să muncim mai mult şi să demonstrăm că merităm să jucăm pentru acest club. Anul 2009 a fost cel mai greu pentru mine".

Niculae vrea să ia titlul de campion cu Dinamo şi spune că nu ar dori un transfer la o echipă din străinătate în această pauză competiţională. "Eu sunt fericit aici, nu vreau să plec, dar dacă cei de la club vor dori asta, voi pleca. Eu vreau să rămân aici şi să iau campionatul", a mai spus Niculae.

Jucătorii Claudiu Niculescu, Marius Niculae, George Curcă şi preparatorul fizic Constantin Niculae au jucat, joi, tenis de picior în sala de judo din cadrul complexului sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici