Claudiu Niculescu: Să nu se uite câte a făcut Dănciulescu pentru Dinamo

Atacantul formaţiei germane DSV Duisburg, Claudiu Niculescu, îl apără Ionel Dănciulescu, după ratarea unui penalti în sferturile de finală ale Cupei României, amintind de golurile înscrise de acesta pentru gruparea "alb-roşie".

18 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu: Să nu se uite câte a făcut Dănciulescu pentru Dinamo

Claudiu Niculescu: Să nu se uite câte a făcut Dănciulescu pentru Dinamo

"Dănciulescu trebuie încurajat, nu desfiinţat. I se întâmplă oricui să rateze un penalti, nu trebuie acum scos ţap ispăşitor. Danciu a făcut atâtea pentru Dinamo, e golgeterul la zi al echipei, fanii ar trebui sa fie înţelegători cu el. Să nu se uite câte lucruri bune a facut Danciu pentru această echipă", a declarat Niculescu, fostul coleg al lui Dănciulescu din atacul dinamovist, citat de site-ul oficial al FC Dinamo.

Transferat în această iarnă la DSV Duisburg, Niculescu speră ca noua sa echipă să reuşească să rămână în prima ligă germană. "Avem în weekend un meci greu cu Hertha Berlin. Eu cred în continuare în şansele noastre. Am învins etapa trecută, practicăm un joc destul de bun dar am avut şi mult ghinion. M-am integrat foarte repede aici, fanii m-au primit foarte bine, mai ales ca m-au ajutat şi golurile pe care le-am reuşit pentru echipă", a mai spus Niculescu.

Ionel Dănciulescu a ratat un penalti, la scorul de 0-0, în partida pierdută cu scorul de 0-1, miercuri, în faţa formaţiei Unirea Urziceni, în sferturile de finală ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici