Video Claudiu Răducanu a condus din nou, deşi are permisul suspendat

Fostul atacant stelist Claudiu Răducanu se afla, joi seară, la volanul autoturismului său Audi Q7, pe străzile din Craiova, deşi are permisul suspendat şi în cursul zilei fusese surprins cu 205 km pe oră pe autostrada Bucuresti-Piteşti.

192 afișări

Claudiu Răducanu, acum la echipa Gaz Metan Craiova, a fost depistat, joi, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul spre Capitală, circulând cu autoturismul proprietate personală Audi Q7 cu viteza de 205 km pe oră, în condiţiile în care avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit comisarului-şef Emilian Buican, şeful Poliţiei A1, sportivul, care mai era însoţit de un prieten, a fost înregistrat joi, în jurul orei 14.30, pe aparatul radar cu viteza de 205 km pe oră, fiind oprit şi legitimat.

"La verificarea actelor, poliţiştii au stabilit că Răducanu Claudiu avea permisul suspendat până în 13 august. Deci, astăzi era ultima zi de suspendare, sancţiune dispusă de Poliţia Rutieră Dolj pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului. În aceste condiţii, şoferul riscă dosar penal de la şase luni la trei ani sau amendă penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în condiţiile în care permisul de conducere era suspendat", a declarat Buican.

Cu toate acestea, fotbalistul s-a urcat din nou la volanul autoturismului său şi a fost filmat joi, în jurul orei 20.00, în timp ce conducea pe Calea Bucureşti din Craiova.

Claudiu Răducanu cercetat într-un nou dosar penal

Fostul atacant stelist Claudiu Răducanu este cercetat într-un nou dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unei maşini având permisul suspendat.

"Poliţiştii s-au autosesizat în urma imaginilor vizionate. Astăzi de după-amiază (n.r. - vineri), el a fost chemat la sediul IPJ Dolj, venind însoţit de avocatul său. Claudiu Răducanu şi-a rezervat dreptul de a nu face nicio declaraţie, drept prevăzut de Codul de Procedură Penală", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, comisar Adrian Căprar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici