Claudiu Răducanu: Steaua se bazează acum mai mult pe apărare

Ultimul golgheter stelist al campionatului, Claudiu Răducanu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că formaţia "roş-albastră" nu mai are stilul de joc bazat pe atac, cum se întâmpla atunci când evolua el pentru gruparea din Bulevardul Ghencea, ci pe apărare.

43 afișări
Imaginea articolului Claudiu Răducanu: Steaua se bazează acum mai mult pe apărare

Claudiu Răducanu: Steaua se bazează acum mai mult pe apărare (Imagine: Dan Popescu/Mediafax Foto)

"Atunci când jucam eu la Steaua, forţa echipei se baza pe atac. Acum, echipa se bazează mai mult pe apărare. Când am fost golgheterul campionatului, m-a ajutat şi echipa. Aveam jucători care îmi pasau, cum era Florentin Dumitru, Opriţa...", a spus Claudiu Răducanu.

Răducanu: Liţu va confirma până la urmă

"Liţu va confirma până la urmă. El se antrena cu Steaua de pe vremea când echipa era pregătită de domnul Piţurcă. Este un atacant puternic, ştie cu mingea, o să înceapă să marcheze dacă va primi mai multe şanse. La Buzău nici nu avea cum să dea prea multe goluri, este o echipă mică. Ar trebui să i se dea mai multe şanse, cum a primit când antrenor era Zenga", a mai spus Răducanu.

Răducanu: Cred că s-a renunţat prea uşor la Arthuro

"Kapetanos este un atacant bătăios, dar cam atât... Cred că s-a renunţat prea uşor la Arthuro", a concluzionat Răducanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici