Clubul Astra, sancţionat cu 3.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul Astra Giurgiu cu 3.000 de lei penalitate sportivă şi a acordat termen de graţie cinci zile pentru plata datoriilor către Consultoria Deportiva Marinescu SL, firmă de impresariat a fostului fotbalist Lucian Marinescu.

58 afișări
Imaginea articolului Clubul Astra, sancţionat cu 3.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul Astra, sancţionat cu 3.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF (Imagine: Shutterstock)

"Comisia a sancţionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul Consultoria Deportiva Marinescu SL", se menţionează în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

În cazul în care nu îşi achită datoria, gruparea giurgiuveană riscă interzicerea dreptului de a transfera jucători şi chiar depunctarea. "Comisia a acordat termen în data de 29 octombrie 2014 ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Consultoria Deportiva Marinescu SL, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se precizează pe site-ul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici