Clubul Chelsea ar da 45 de milioane de lire sterline pentru Aguero

Clubul Chelsea Londra este dispus să plătească 45 de milioane de lire sterline pentru a-l achiziţiona pe atacantul argentinian al echipei Atletico Madrid, Sergio Aguero, informează cotidianul The Times.

19 afișări
Imaginea articolului Clubul Chelsea ar da 45 de milioane de lire sterline pentru Aguero

Clubul Chelsea ar da 45 de milioane de lire sterline pentru Aguero (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Aguero are la Atletico o clauză de reziliere de 51,5 milioane de lire sterline. O problemă reală în ajungerea la o înţelegere între fotbalist şi Chelsea ar putea fi însă faptul că Aguero vrea un salariu săptămânal net de aproximativ 100.000 de lire sterline, pe care gruparea londoneză nu doreşte să îl plătească.

Sergio Aguero a înscris 17 goluri în cele 34 de meciuri disputate în ediţia 2008/2009 a campionatului Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici