Clubul de fotbal care l-ar fi dorit pe Mirel Rădoi. „Indiferent cine va veni, voi rămâne aici”

Mirel Rădoi a dezvăluit că a fost dorit de Al Hilal, pe vremea când antrena reprezentativa de tineret a României. Însă, fostul fotbalist al FCSB-ului i-a refuzat pe oficialii din Golf, acesta dorind să-şi ducă la finalitate proiectul pornit la naţionala U21.

316 afișări
Imaginea articolului Clubul de fotbal care l-ar fi dorit pe Mirel Rădoi. „Indiferent cine va veni, voi rămâne aici”

Clubul de fotbal care l-ar fi dorit pe Mirel Rădoi. „Indiferent cine va veni, voi rămâne aici”

Mirel Rădoi a fost instalat pe banca naţionalei României, după ce Cosmin Contra a plecat la finalul grupelor de calificare pentru Euro 2020. Acesta susţine că a fost dorit pe banca lui Al Hilal, pe când acesta antrena naţionala U21, însă a ales să-şi ţină promisiunea făcută celor de la FRF, şi anume aceea de a-şi duce contractul la bun sfârşit.

(Ai avut ofertă de la Al Hilal în ultima perioadă pentru a fi antrenor?) „Ofertă e mult spus, pentru că aş da naştere la alte discuţii. Cum a fost şi cu alte echipe, le-am tăiat de la început. De ce? Pentru că aveam un proiect la naţionala de tineret, am promis Federaţiei, le-am spus lui Răzvan (n.r. Burleanu) şi lui ‘nea Mihai (n.r. Stoichiţă) că am semnat contractul de doi ani, doi ani de zile, indiferent cine va veni, voi rămâne aici.

Pentru mine contract este ceva care trebuie făcut, este o chestie formală. Din punctul meu de vedere, ce mă ţin sunt rezultatele şi cuvântul. Adică dacă eu am vorbit cu cineva şi am negociat ceva, lucrurile alea eu trebuie să le găsesc în contract. Eu până acum nu am citit contracte, doar le-am semnat.” , a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Actualul selecţioner a fost transferat de Al Hilal, în ianuarie 2009, de la Steaua Bucureşti, pentru suma de şase milioane de euro. Acesta a evoluat timp de doi ani în tricoul echipei din Golf, în perioada 2009-2011.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici